Acasa / Jocuri lego city / Joc de strategie cu piese lego

Linkuri sponsorizate

Joc de strategie cu piese lego

are urmatoarele etichete: ,
Cum se joaca: Folosesti fiecare obiect din jur si iesi din camera cat mai rapid.

Ce parere ai de jocurile cu mister? Sunt sigur ca iti plac. Pentru ca tuturor ne place misterul, sa fim seriosi. Atunci cand primesti un cadou de Craciun e cel mai bun exemplu. E un mister ce e inauntru si mori de nerabdare sa-l dezlegi si sa afli. Cateodata, chiar nu poti sa te abtii pana in dimineata de Craciun, si il deschizi chiar inainte de asta, ferit de ochii parintilor. Misiune avuta in aceasta aventura grafica e de a gasi calea de iesire din casa. E un mister cum ai ajuns acolo. Da click pentru a deschide diferite usi, pentru a te apropia de obiecte, pentru a te misca prin camere si a ridica itemuri. Aceste indicii te vor ajuta sa-ti indeplinesti obiectivul, asa ca fii foarte atent la ele si gandeste-te ce ar putea reprezenta.

Diverse jocuri lego city

Vezi toate jocurile din categoria Jocuri lego city

Comenteaza Joc de strategie cu piese lego

  1. Eugenia pe February 19th, 2012 spune:

    Niciodata nu am putut sa rezolv toate misterele din jocul asta! Cred ca ma depaseste. Trebuie sa recunosc ca am trisat si am cautat pe net solutiile, doar asa mi-am dat seama de ce trebuie facut. Fain siteul, tineti-o tot asa!

  2. Alexandru pe December 29th, 2012 spune:

    Nu se deschide deloc, stie cineva de ce? Eu cred ca de la conexiunea mea la internet. Va rog sa remediati problema daca e de la voi!

Spune ce crezi despre acest joc